Ez történt májusban

Nagy sikerű tartalmas előadást hallgathattunk meg Borókai Gábortól a Heti Válasz főszerkesztőjétől.Rengteg kérdés hangzott el,sokáig beszélgettünk.


A budapesti ügyvédség, számok és program címmel tarott előadást, Dr.Réti László, aki a klubunk alapító tagja, csak időközben kimaradt. Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke.


Karady Carmen vetítettképes beszámolót tartott indiai útjáról. Ajánlotta közös projekt lehetőségét az ivóvízprogram, illetve a mi tervezett Duna projektünk keretében.


Kedves Barátaim!

Most jelent meg Gyukics Péter fotóművész Budavár Rotary tagtársunk új fotóalbuma:
 a Hidak mentén a Tiszán.
Az eredettől a torkolatig
címmel. Élvezetes, olvasmányos, ismeretterjesztős stílusban, magyar, német, orosz és angol nyelven, 304 oldalon, B/4 méretben. 

A könyvben  712 fotó látható és 30 oldal szakmai szöveg olvasható, nemcsak a hidakról, hanem hanem a Tisza  vízrajzi és geológiai történetéről is, melyet a Budavár Rotary két nemzetközileg is elismert tagtársa Reich Gyula vizépítő mérnök és Kordos László  geológus írt.

Tagtársunk új fotóalbuma a magyarok legkedvesebb folyóján, a Tiszán vezeti végig
az olvasót, a Kárpátaljától a Vajdaságig, s nemcsak a hídjait mutatja be, hanem a vonzáskörzet  látnivalóit is. Még a magyarok számára sem közismert turisztikai nevezetességekben   -7000 éves lakóház, árpádkori templomok, középkorból származó freskók- gyönyörködhet az olvasó

néhány fotó a könyvből: